Norsk Frieserforbund

Påmelding til kåring 2022

PÅMELDINGSFRIST ER 1 JULI 2022 – ETTERANMELDING IKKE MULIG. Unntak er hester importert etter 1 juli 2022

Betaling blir sendt ut 10 juli 2022. Bindene påmelding.

Norsk Frieserforbund inviterer i samarbeid med KFPS til kåring av frieserhest helgen 9-11 september 2022. Kåringen vil bli avholdt på Fredriksborg Hestesportsenter i Råde/Østfold. Dersom det er nok påmeldte hester fra Vestlandet, vil vi fly dommere og handlere over til Vestlandet for kåring av disse hestene der.

Nytt i 2022 er at for alle land utenom NL må det være 25 hester tilmeldt kåringen for at det skal kunne la seg gjennomføre økonomisk – så Norsk Frieserforbund er dermed avhengig av at det er 25 påmeldte hester for å gjennomføre kåring. Dette er grunnen til at vi ikke tar etteranmeldinger, og at betaling ikke blir sendt ut før etter påmeldingsfristen. Så kåringen er med forbehold om 25 påmeldte hester.

Dersom det er mange nok hester på Vestlandet vil denne kåringen bli fredagen eller søndagen.

Det vil bli både IBOP og klipping av hest fredag ettermiddag/kveld. Kåringen vil starte ca 11.00 på lørdagen, det vil bli vist føll, unghester, hopper, vallaker og hingster. Etter kåring av Champion og Best in Show blir det et show med diverse innslag av våre medlemmer, og vi samles etter showet i kafeteriaen på Fredriksborg Hestesportsenter for felles middag.

Inkludert i påmeldingsavgiften er også handlere fra Nederland som fremviser din hest. Inkludert er også et gratis webinar om trening av hest til kåring, samt at de som viser hest får middagen lørdag kveld til halv pris.

Avgifter til KFPS tilkommer, se https://www.norskfrieserforbund.no/karing/kostnader-ved-karing/

Dersom du skal vise føll, må føllet være ferdig Chippet, følg link: https://www.norskfrieserforbund.no/informasjon/follregistrering/

Du vil motta epost med informasjon om kåringen ca 25 august.

Det blir mulig å leie bokser fra fredag til søndag (650 kr ) , eller lørdag til søndag ( 550 kr). Bokser blir fakturert sammen med kåringsavgiften. Bokser som ikke er skikkelig rengjort vil bli etterfakturert med 500 kr per boks. Dersom du har lengre reisevei og ønsker å komme tidligere til Fredriksborg Hestesportsenter kan man ankomme fra Onsdag kl 17. Ekstra boksleie betales kontant til Fredriksborg.

Man kan også overnatte i telt/campingbil/bobil, dersom man ønsker strøm til dette må det bestilles på epost til NFF innen 1 september, og betales kontakt til Fredriksborg Hestesportsenter.

Dersom du ikke er medlem i KFPS eller NFF må du krysse av for medlemskap.

Dersom du skal vise flere hester, må du sende inn ett skjema per hest.

Det er bindene påmelding, faktura kommer 10 juli på epost til de påmeldte.

Etter anmelding av hester importert etter 1 juli har gebyr på 500 kr.

Styret i Norsk Frieserforbund håper at mange av dere kommer å viser deres sorte perler på kåringen vår i år, og at vi kan ha en flott helg med Frieserhesten i fokus på Fredriksborg Hestesportsenter!

Vel Møtt!

  Bruk dette skjemaet for å melde deg på kåringen 2022.

  Er du medlem av Norsk Frieserforbund?
  JaNei

  Hva slags hest ønsker du å melde på?
  Føll født 2022 (kr 750,-)Hest (kr 2000,-)

  Info om din hest (Alle feltene må fylles ut):  Ønsker du å delta på IBOP?
  Ja (kr. 750,-)Nei

  Hvor ønsker du å delta på Kåring/IBOP?

  For å vise hest på kåring, må du være medlem i både Norsk Frieserforbund og KFPS
  Ønsker du følgende medlemskap?
  Er allerede medlem i Norsk Frieserforbund og KFPSMedlemskap Norsk Frieserforbund (kr. 450,-)Medlemskap KFPS (kr. 450,-)

  Kryss av for ønsket alternativ for boks til din hest.
  Boks fredag til søndag ( 650 kr)Boks lørdag til søndag (550 kr)

  Ønsker du å delta på middag lørdag kveld? Det blir servert tre retters middag til 300 kr, de som viser hest får middag til 150 kr. Man medbringer egen drikke.
  Ja jeg ønsker å delta på middagNei jeg vil ikke delta